Selimiye Şehit Mehmet Fedakar Ortaokulu

Vizyon: Sevgi, saygı ve hoşgörünün esas alındığı bir kurum olarak, ülkemizin geleceğini aydınlatacak iyi bir nesil yetiştirmek.

Misyon: Sevmeyi, çalışmayı ve başarmayı esas alarak; öğrencilerimizi, çağın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, gelişimsel rehberlik ve öğretimi bireyselleştiren, üretken bir anlayışla üst öğrenime ve hayata hazırlayarak akademik başarıyı artırmak, yeterli bilgi, beceri ve tutumları kazandırmak.

Başarılar: Okul Sporları Yıldızlar Satranç Turnuvası İl İkinciliği (2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı) Okul Sporları Yıldız Erkekler Kros İl Dördüncülüğü (2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı)

Saatler: İlkokul: 8.40- 14.10 Ortaokul: 8.40- 15.00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuza öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okul futbol takımı, voleybol takımı, badminton takımı
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dilimizin Zenginlikleri Projesi
Kontenjan Bilgileri: 500 kişi
Diğer Hususlar: Okulumuz 1990 yılında Selimiye mahallesi merkezde faaliyete başlamıştır. 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla Efilağzı bölgesindeki yeni binasında eğitim devam etmektedir. Tamamı akıllı tahtayla donatılmış 16 derslik, 80 kişilik toplantı salonu, 100 kişilik yemekhanesi bulunmaktadır. Okulumuzda kütüphane spor salonu ve anasınıfı birimleri de hizmet vermektedir.

WEB - https://selimiyemntoo.meb.k12.tr

Adres - Selimiye Mahallesi Efilağzı 66. Sokak ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Selimiye Mahallesi Efilağzı 66. Sokak Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ

Adres - Selimiye Mahallesi Efilağzı 66. Sokak ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Köy garajlarından hareket eden Halk Otobüsleri ile her 30 dakikada bir ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 14 km