Ramazan Bayramı Şenliği

Ramazan Bayramı öncesi okulumuzda şenlik düzenlendi. Saat 10.20 bilgi  uarışmasıyla başlayan şenlikte her sınıftan üçer öğrencimiz yarıştı. En dazla doğru cevap veren sınıftaki öğrencilerle devam eden yarışmada birinciye tablet, ikinciye kutu oyunları, üçüncüye top hediye edildi. Hadiyeleri sahiplerine okul müdürü Oğuzhan Akpınar tarafından verildi.

17.04.2024 31

Şenlikte balon dağıtımı ve yüz boyama da yapıldı.

Saat 13.30 da ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuza gönderilen Hacivat Karagöz oyunları gösterisi ve kukla gösterisi öğrencilerinize ve velilerimize sunuldu. Bayram öncesi gerçekleştirilen bu şenlikte öğrencilerimiz çok eğlendi.

Şenliğin ve bilgi yarışmasının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.